Wij zijn voorlopig gesloten. Gelieve niet te bellen. Alleen Whatsapp op het nummer 597 8598558 Ter info: wij lenen geen boeken meer uit. Informatie wordt verstrekt nadat u een Whatsapp bericht hebt gestuurd.

Write Now 2016

Op zaterdag 23 april 2016 vond de prijsuitreiking plaats van de internationale schrijfwedstrijd voor jong schrijftalent WRITE NOW!. Suriname deed voor de vijfde keer mee. Op de foto: juryvoorzitter Robby (Rappa) Parabirsing samen met de prijswinnaar Stefanie Sewotaroeno. Hiernaast een van de winnende gedichten van Stefanie. Voorafgaand aan de prijsuitreiking verzorgde Ruth San Ajong (docent Schrijversvakschool) een zeer interessante workshop.
"(zie de eerste reeks foto's)". De avond werd opgeluisterd door de groep Even Anders, en de voorzangeres Romana stal de show met haar lidje Poewema (zie de foto's).
Ook de dichter Dave Blenman (zie foto) pakte zijn publiek met zijn gedicht.
Hij noemde de titel pas op het eind, dus iedereen dacht aan wat anders (Lees gedicht).
Vervolgens las de juryvoorzitter, namens de jury het juryverslag voor. (zie juryverslag).
Eerst kregen drie contestanten een aanmoedigingsprijs ( zie verzamelfoto: van links naar rechts: juryvoorzitter Rappa, Sophie Baptista, Shemara Lindveld en Jonathan Tjien Foo), vervolgens volgde de top drie.
Zie op de foto v.l.n.r.: no.2: Kevin Coulor; Rappa; no.3 Kevin Hunkar; Rose-Marie Maitre (jurylid); de winnaar Stefanie Sewotaroeno en Jeffery Quatier (jurylid). Vermeldenswaard is dat de winnaar de finale in Rotterdam midden juni met een begeleider mag meemaken. Stefanie won de eerste prijs van de voorronde in Suriname voor de derde keer.(2013, 2014 en 2016). Reza Madhar won in 2012 en Kevin Coulor in 2015. (Zie alle foto's)
 

Contact

Adres: Giannilaan # 20 Uitvlugt 
Telefoon # : 0(597)- 464725